4 Comments

 1. 3/21/2013
  Reply

  Sykt! Det er sannsynligvis, eller kanskje man skal si forhåpentligvis det sykeste du noen gang kommer til å skrive under på! Utrolig kult innlegg, jeg er veldig fasinert av N-K. Fordi det er så sykt altså. Liksom-land. Det grenseområdet er veldig merkelig opplegg, og det var tøft av dere å gå inn der nå, selv om det så veldig fredelig ut. Tror ikke jeg hadde fått lov til å reise dit av mamman min. ;)

  Gøy at dere er på tur igjen, jeg digger når dere reiser. :)
  Mer, mer, mer!!:)

  Lene:)

 2. Wenche
  3/21/2013
  Reply

  Hadde de spurt, så hadde de ikke fått lov.Heldigvis så gikk det bra:-)

 3. Kathrine
  3/22/2013
  Reply

  Så tøft!! Dere er vel nok de eneste jeg vet om som har vært i Nord-Korea. Utrolig spesielt med Propaganda City! Det sier jo noe om hvor mye de har å skjule, egentlig.

 4. Ane
  3/22/2013
  Reply

  Jeg syns også Nord-Korea er utrolig fascinerende, og ville gjerne tatt turen helt inn, ikke bare to meter over grensa. Men det får bli en annen gang.
  Når det er sagt, så er nok grenseområdet et av de tryggeste områdene du kan være, i og med at det er amerikanske og sørkoreanske soldater som passer på deg overalt. Og skal Nord-Korea angripe, sender de nok heller atomraketter andre steder enn på et grenseområde der de har fullt av egne folk også. En rakett til Sør-Korea eller Japan er nok mer sannsynlig.
  Men det er vel mye som tyder på at de aller mest har det i kjeften…

Leave a Reply

Your email address will not be published.